Spesialen 2014

Irsk Ulvehundklubb Norges årlige stormønstring er «Spesialen». Også i år arrangeres den på Gol Campingsenter. I år blir utstillingen arrangert i helgen 20.-22. juni.

Spesialen er en svært populær utstilling, og har vanligvis over 60 deltakende hunder. I tillegg til selve hovedutstillingen, er det også valpeshow, og det legges opp til andre aktiviteter spesielt for Irsk ulvehund.

Programmet er omtrent som følger:

Fredag kveld:

Sosial samling med grilling, prat og kanskje noen uhøytydelige konkurranser og oppvisninger

Lørdag:

Generalforsamling i Irsk Ulvehundklubb Norge
Valpeshow
Barn og Hund
Hundeløp – rettbane
Uoffisiell lydighetskonkurranse
Måling av høyeste hund
Bankett

Søndag:

Championatutstilling med stort cert, kåring av Best in Show, Best In Show Veteran, Best In Show Junior og Best In Show Unghund. I tillegg avlsklasse og oppdretterklasse og uoffisielle klasser.
Utstillingen er åpen for alle Irske Ulvehunder. Også hunder som ellers ikke får bedømning (feks på grunn av manglende testikkel eller andre «feil») kan meldes på utenfor konkurranse og få bedømning.

Årets dommer er den meget erfarne dommeren og oppdretteren Timothy Finney. Sammen med sin kone og eldste sønn driver han kennelen Gulliagh i Irland. Finney har drevet oppdrett av Irsk ulvehund i nesten 50 år, og har avlet frem en lang rekke champions på fem kontinenter.

Overnatting bestilles hos Gol Camping <http://www.golcamp.no/> direkte på telefon 32 07 41 44 eller epost gol@pluscamp.no. Oppgi at du skal på utstillingen til Irsk Ulvehundklubb Norge siden en god del hytter er reservert for våre deltakere.

Påmelding til Spesialen gjøres på NKKs sider. Påmeldingsfristen for ordinær påmelding er 25. mai 2014.