Ulvehundutstilling i Brumundal

Vil minne om Østland Nord sin utstilling med «lite» cert. søndag 20. august på Bokrudstad Hundesenter i Brumunddal. Dagen før har NKK utstilling på Lillehammer.

I år som i fjor mange flotte premier og en utstilling i trivelige omgivelser.  Utstillingen holdes fortrinnsvis ute, men kan flyttes innendørs hvis været slår seg vrangt.

Rett etter utstillingen en hyggelig sammenkomst med middag 150,- .  Drikke holder hver enkelt selv. Bindende påmelding til oddmyhre1950@gmail.com innen 1. august.

Når det gjelder overnattinger finnes flere campinger i området. Steinvik – Sveastranda – Mjøsa Ferie og Fritidssenter – Strandheim og Biristrand.

Påmelding via NKk’s sider.

Ord. Påmeldingsfrist: 10. juli.

Priser: Valper: NOK 200, veteraner Gratis (refunderes på stedet), Øvrige NOK 275. Halv pris f.o.m. 3. hund.

Lurer du på noe – kontakt Odd Myhre på tlf. 918 21205 eller epost oddmyhre1950@gmail.com

Presentasjon av dommer Carole Goodsen:

Carole bor i Lincolnshire i England og har en liten kennel med max 5 hunder.  Hun ble først «eid» av en Irsk Ulvehund i 1989, som hun selv sier,  og begynte å gå på utstilling i 1998.  Hun har eid og stilt ut andre raser, både Basset, puddel (standard) og Springer Spaniel, men hennes største kjærlighet vil alltid være hos Irsk Ulvehund. Som hun selv sier:  Jeg har hatt varierende hell gjennom årene med oppnåelse av resultater og Cert på mine hunder, men det kuliminerte med min første selvoppdrettede champion i 2012.»  Carole  står på Kennelklubbens liste over dommere som kan gi Cert og hadde sitt første offisielle dommerverv i 2016.  Hun har også dømt  «Irish Wolfhound Stakes» klasser på en klubbutstilling i USA i fjor.

Carole er altså et ganske ubeskrevet blad blant dommere enn så lenge.